loading...
پيپ دانلود
سعيد بازدید : 485 سه شنبه 07 شهریور 1391 نظرات (2)

این روزها تبلت نکسوس ۷ با چیپست Nvidia Tegra 3 چهارهسته ای خود نمایی خوبی در میان تبلتهای اندروید میکند و ایسوس با این پردازنده و به لطف سیستم عامل روان ویرایش ۴٫۱ اندروید قدرت خود را به رخ رقیبان میکشد.

قبلاً پردازنده این تبلت توسط برنامه نویسان تا ۱٫۷GHz افزایش سرعت پیدا کرده بود اما اکنون این گروه توانسته اند که سرعت پردازنده چهار هسته ای Nvidia Tegra 3 را تا ۲GHz افزایش دهند که میتواند رکوردی در این زمینه محسوب شود.

در آزمایشهای انجام شده با این سرعت عدد بنچمارک Quadrant توانسته است تا به عدد خیره کننده ۸۰۰۰ برسد.

 

البته هنوز اینکار توسط برنامه نویسان آن در حال آزمایش است و اشکالاتی دارد که باعث شده است تا امکان آن برای عموم گذاشته نشده باشد.

سعيد بازدید : 378 سه شنبه 07 شهریور 1391 نظرات (0)

موسسه تحلیل بازار موبایل Flurry در تازه ترین گزارش خود درباره بازار موبایل دنیا، آمار میزان پذیرش اندروید و iOS در کشورهای مختلف را منتشر کرد. 

از نظر تعداد ابزارهای فعال مجهز به اندروید و آی او اس، هنوز آمریکا با ۱۶۵ میلیون دستگاه در رتبه اول قرار دارد و چین با ۱۲۸ میلیون دستگاه فعال، مقام دوم را از آن خود کرده است. و البته با اختلاف فراوان، و ۳۱ میلیون دستگاه اندرویدی و iOS فعال، انگلیس در مقام سوم قرار گرفته است. کره جنوبی و ژاپن هم با ۲۸ و ۲۲ میلیون ابزار اندرویدی و آی او اس جایگاه های چهارم و پنجم را تصاحب کرده اند. 

اما بخش جذاب داستان اینجا است که از نظر سرعت رشد بازار اندروید و آی او اس، چین رتبه اول را از آن خود کرده و بازار فروش این محصولات طی بازه زمانی یک ساله، رشد ۴۰۱ درصدی را در این کشور نشان می دهد. مقام دوم جدول رده بندی سرعت رشد بازار اسمارت فون اندروید و iOS هم با رقم ۲۷۹ درصد به شیلی می رسد. البته Flurry در گزارش خود به شیوه جمع آوری این اطلاعات و پلتفرم مورد استفاده اش اشاره نکرده است و همچنین میزان رشد این دو سیستم عامل را به صورت جداگانه قید نکرده. اما طبق جداول و نمودارها می دانیم که برزیل با رشد ۲۲۰ درصدی، آرژانتین با رشد ۲۱۷ درصدی و ایران با رشد ۱۹۶ درصدی در مقام های سوم تا پنجم ایستاده اند. 

به نظر می رسد که زمان تمرکز منطقه ای غول های بزرگ تکنولوژی به سر آمده و اکنون دیگر پرداختن به بازارهای اروپا و آمریکا پاسخگوی پیشرفت اقتصادی این شرکت ها نخواهد بود. بلکه آنها باید با یک نگاه بین المللی به عرضه مناسب تر محصولات شان در تمام دنیا بیاندیشند.


سعيد بازدید : 449 سه شنبه 31 مرداد 1391 نظرات (0)

دوستان عزیز امروز قصد داریم آموزش نصب بازی های HD بر روی گوشی و تبلت های اَندرویدی را به شما آندرویدی های عزیز ارائه کنیم. تیم اندرویدیها بنا به درخواست و پرسش های مکرر شما دوستان، تصمیم به نوشتن این آموزش کرده است. این آموزش در ۲۱ صفحه و همراه با تصاویر با کیفیت و به زبان ساده می باشد. این آموزش متعلق به سایت اندرویدیها می باشد.

 

دانلود فایل آموزشی با حجم 6 مگابایت

رمز فایل:www.androidiha.com

منبع : آندرویدیها

سعيد بازدید : 591 دوشنبه 30 مرداد 1391 نظرات (1)

توالت، ماشین های لباس شویی، لیوان های چای و قهوه، آب و هوای بارانی شمال و… جذابیت ها و سودمندی خاص خود را داشته و همه به آنها علاقه مندند! البته این علاقه تا زمانی است که آنها ریه های موبایل دلبندتان را پر از آب نکرده باشند و شما را با یک موبایل موش آب کشیده تنها نگذارند: یک جسد بی روح از فلز و شیشه و پلاستیک.

موبایل تان را درون وان حمام انداخته اید؟ اشتباها موبایل از جیب تان رها شده و درون توالت غوطه ور شده؟ وای، نه باید به فکر یک موبایل دیگر باشم! صبر کنید. زیاد نگران نباشید. تنها این مراحل را دنبال کنید و امیدوار باشید که جان تازه ای به کالبد اسمارت فون غرق شده تان دمیده شود. البته فراموش نکنید که لیست «کارهایی که نباید انجام دهیم» را هم دنبال کنید. زیرا برخی افسانه ها و عقاید عمومی برای نجات موبایل آبدیده! کاملا اشتباه هستند.

پس در ادامه مطلب با ما باشید تا لیست آماده باش اقدامات ضروری هنگام شنای موبایل را با هم مرور کنیم.

سعيد بازدید : 420 دوشنبه 30 مرداد 1391 نظرات (0)

اوایل سال ۲۰۱۰ میلادی بود که اپل با عرضه آیپد توانست تحول عظیمی در بازار تبلت ها به وجود بیاورد و تقریبا تمامی تولید کنندگان را با رویکرد خود همراه کند. آن زمان که هنوز اندروید در مقابل سیستم عامل موبایل اپل رشد چندانی نکرده بود، در زمینه تبلت نیز حرفی برای گفتن نداشت. از آن زمان تا کنون اپل همچنان یکه تاز بازار تبلت هاست و کسی به پایش نرسیده است و آیپد همچنان دارای بیشترین سهم فروش از بازار تبلت هاست.

گوگل هم با دیدن این پتانسیل در بازار تبلت ها بیکار ننشست و کار را با نسخه شانه عسل (Hony Comb) اندروید برای تبلت ها آغاز کرد. شرکت هایی همچون موتورولا، سامسونگ و آمازون هم طی چند سال اخیر با استفاده از پلتفرم اندروید تبلت های خود را در سایزهای متفاوت به بازار عرضه کردند و از این میان شرکت سامسونگ با عرضه سری گلکسی تب خود و آمازون با کیندل فایر، کاملا موفق ظاهر شده است.

اما گوگل که عادت دارد جریان بازی را تغییر دهد، به جای تولید یک تبلت ۱۰ اینچی در حد و اندازه آیپد و با همان حدود قیمت، سعی کرد تا بخش دیگری از بازار را هدف قرار دهد و پس از عرضه موفق گوشی های نکسوس، این بار با تبلت ۷ اینچی نکسوس وارد شود. تبلتی که تنها ۲۰۰ دلار قیمت دارد و همه را برای خریدش وسوسه می کند.

از سوی دیگر بازار رو به افول نت بوک های ارزان قیمت هم، فرصتی تازه برای جان گرفتن تبلت های ۲۰۰ دلاری ایجاد کرده است و در این بازار که فعلا در دست گوگل و آمازون (کیندل فایر) است، کسی حرفی برای گفتن ندارد.

نکسوس ۷ گوگل که توسط شرکت اسوس تولید شده است، تنها ۲۰۰ دلار قیمت دارد و از لحاظ مشخصات فنی به مراتب از کیندل فایر آمازون قوی تر ظاهر می شود.

اما پس از خرید بخش موبایل موتورولا توسط گوگل، افراد زیادی منتظرند تا سری نکسوس گوگل را با لوگوی موتورولا ببینند. شاید بهتر باشد تا به این نکته اشاره کنیم که هدف اصلی گوگل از خرید موتورولا، تولید محصولات جدید نبود. گوگل در نظر دارد تا با گواهی های ثبت اختراع (پتنت) متعددی که موتورولا در اختیار دارد، امنیت محصولات خود را تامین کند و اپل را زمین گیر کند

در ادامه مطلب باما همراه باشید تا به بررسی این تبلت زیبا و کارآمد بپردازیم.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 233
  • کل نظرات : 14
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 64
  • آی پی امروز : 59
  • آی پی دیروز : 92
  • بازدید امروز : 149
  • باردید دیروز : 206
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 149
  • بازدید ماه : 8,464
  • بازدید سال : 49,364
  • بازدید کلی : 426,453